Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

test

MEDELIOR HALOTERAPIJA
UDAHNITE ZDRAVLJE

Muči vas astma, alergije, bronhitis, rinistis, KOBP, česte upale grla, krajnika, sinusa i kronične upale dišnih putova? IMAMO RJEŠENJE!

TKO SMO MI?

Medelior je već dugi niz godina “broj 1″kad je u pitanju primjena minerala Mrtvog mora u svrhu poboljšanja zdravlja i kvalitete života. Minerali Mrtvog mora su prirodni fenomen koji sve više dobiva na popularnosti kao alternativa lijekovima kad su u pitanju problemi dišnog sustava.

Što je Haloterapija?

 Haloterapija je moderna metoda liječenja koja uključuje udisanje suhog aerosola soli Mrtvog mora. Čestice soli Mrtvog mora stvaraju atmosferu sa visokom koncentracijom negativnih iona koji povoljno utječu na respiratorni sustav.

NA ŠTO SVE UTJEČE HALOTERAPIJA

Pa tko će sad putovati na Mrtvo more ?

Ne brinite, ne trebate aviokartu ni putovnicu, da biste uživali u prednostima udisanja prave soli iz Mrtvog mora.

 Medelior pruža mogućnost Haloterapije u udobnosti vlastitog doma, vikendice, sportskog kluba…

Kako je to moguće?

Za one koji nemaju mogućnost izgradnje vlastite slane sobe ili dostupnost haloterapijskih centara, nudimo dokazano i djelotvorno rješenje za djecu, obitelj i sportaše.
Dnevni, tjedni ili mjesečni najam Halogeneratora i prateće opreme, pomoću kojih, vrlo jednostavno u vlastitiom prostoru možete simulirati uvjete slanih špilja na Mrtvom moru i olakšati probleme disanja sebi, svom djetetu, ukućanima, pa čak i kućnom ljubimcu.

Važnost Haloterapije u liječenju bolesti respiratornog sustava i bolesti povezanih s COVID-19

Pulmološka istraživanja dokazala su da 10-12 primjena Haloterapije, za 1,5x smanjuje pojavu bolesti dišnog sustava kod predškolske i školske djece. Haloterapija reducira akutne faze respiratornih bolesti čak do 2x i sprječava daljni razvoj mogućih infekcija respiratornog sustava. Osim što smanjuje broj akutnih bolesti, kod predškolske i školske djece sprječava daljni razvoj kroničnih bolesti kao što su: astma, alergije, bronhitis, upale uha, upale grla, česte infekcije dišnih putova, dugotrajni kašalj i dr.
Patricia Muller
WordPress Developer
Dokazano je, da je Haloterapija prirodna i pouzdana metoda liječenja respiratornih infekcija, astme, alergijskog i kroničnog bronhitisa, prehlada, faringitisa, rinitisa, tonzilitisa, KOPB-a (kronična opstruktivna plućna bolest) Djeluje protuupalno, jača imunitet, može suzbiti prehladu, ublažiti gripu, stezanje u prsima, pa čak i hrkanje i pušački kašalj.
Michael Clark
Engeneer
Medicinskim studijama provedenim nad pacijentima kod kojih je COVID-19 izazvao kronične respiratorne bolesti, utvrđeno je da pojedinci koji su se oporavili od COVID-19, nisu mogli koristiti funkcije pluća njihovim punim kapacitetom kao i prije bolesti. Primjenom Haloterapije za liječenje pacijenata s COVID-19, potvrđena je njena djelotvornost u liječenju kronične respiratorne bolesti pojedinaca s COVID-19.
Kent Milestone
Graphic Designer

Što je zapravo Halogenerator i kako radi?

Halogenerator je uređaj koji usitnjava sol Mrtvog mora i upuhuje u prostoriju mikro čestice suhog aerosola koji negativno ionizira zrak.

Aerosol i Negativni ioni

Suhi aerosol je glavni čimbenik Haloterapije, a njegovo udisanje znanstveno je dokazano kao ljekovito i pogodno za sve dobne skupine.

Mikročestice soli prodiru duboko u pluća gdje uništavaju štetne bakterije, potiču izbacivanje nakupljene sluzi i otvaraju dišne puteve.

Negativni ioni omogućuju dotok kisika u krv, poboljšavaju metabolizam, smanjuju umor, stres i bolove, održavaju hormonalnu ravnotežu, povoljno utječu na krvni tlak, čiste zrak od bakterija i virusa.

Manjak negativnih iona uzrokuje malaksalost, migrene i glavobolje te teškoće s disanjem i koncentracijom.

Upotreba Halogeneratora

Kod korištenja Haloterapije kod kuće, Halogenerator se postavlja ili u prijenosnu sklopivu kabinu veličine do 4m² ili u prostoriju čija veličina određuje model Halogeneratora.

Dok udišete aerosol i olakšavate svoj resporatorni i živčani sustav, možete se opustiti čitajući omiljenu knjigu, slušajući glazbu, gledajući TV ili se družiti s ukućanima.

Korištenje halogeneratora u vlastitom domu preporučuje se svaki dan u trajanju od 20 minuta za djecu do 14 godina te 40 minuta za odrasle.

Prednosti najma Halogeneratora

Ušteda vremena

Sloboda

Manji troškovi

Što sve uključuje najam Halogeneratora?

Prijenosni halogenerator Family

Prijenosna sklopiva kabina

Sol Mrtvog mora 300g (količina za 2 osobe dovoljna za 10 terapija)

Savjetovanje o primjeni Haloterapije kod kuće

Uređaj za odvlaživanje zraka (uz nadoplatu)

Uređaj za mjerenje vlažnosti zraka (uz nadoplatu)

Dostava/montaža- Prikup/demontaža (uz nadoplatu)

Train with the best

Unajmi Halogenerator

Initial one-to-one consultation, Health & Fitness Assessments Bespoke training program planning, Custom Nutrition plan & recipes. Weekly Progress Reviews

Most Popular